Hyvä Työilmapiiri

Hyvä työilmapiiri auttaa työntekijää tekemään työssä parhaansa ja tsemppaamaan silloinkin, kun työ on vaikeaa. Se ei synny itsestään, vaan. – Ihmissuhdetyössä tarvitaan erityisen hyvää ja tukea antavaa työilmapiiriä, Antti Aro toteaa. Yleensä ajatellaan, että oli ilmapiiri hyvä tai huono. Eniten työviihtyvyyteen vaikuttaa hyvä johtaminen. Silti edes pätevä esimies ei levitä hyvää työilmapiiriä sateen tavoin ympärilleen, vaan vastuu.

Hyvä Työilmapiiri

Continue Reading

Kalakalenteri

Jun 13, - Parhaimmat kalastusajat näet Kuusamon kalakalenterista! Kuusamon Uistimen virallinen kalakalenterin näyttää, milloin kala nappaa parhaiten! Parhaimmat kalastusajat näet Kuusamon kalakalenterista! Kalakalenteri auttaa, kun etsit sesongissa olevaa kalaa, joka on parhaimmillaan ja tuoreimmillaan. Maistele rohkeasti uusia kalalajeja!

Kalakalenteri

Continue Reading

Ostetaan Romuakkuja

Toimitamme romulavoja metalliromun keräykseen; Ostamme romuakkuja, kuparia, messinkiä, alumiinia, sähkömoottoreita, tinaa, piirilevyromua ja kaapeleita;. Ostetaan. Romuakut/Muu jalometalli romu. 17 hel Pohjois-Karjala. Myydään Romuauto,romuakkuja,katalysaattorit. 4 hel Satakunta. Ostetaan. Ostetaan auton romuakut 5€ kpl. Yli 10kpl erät voidaan noutaa. Ilmoitus jätetty: Osasto: Autot. Hinta: 5 €. Paikkakunta: Kokkola. Puhelin.

Ostetaan Romuakkuja

Continue Reading

Valon Polarisaatio

Valon polarisoituminen. P = polarisaattori, A = analysaattori (kierrettävä).​Polarisoimaton valo on valoa, jossa sähkökenttä värähtelee kaikissa suunnissa. Tavanomaisen valolähteen, kuten lampun ja kynttilän, lähettämässä valossa sähkö- ja magneettikenttä värähtelevät satunnaisesti kaikkiin suuntiin eli valo on​. Jos värähtelyä tapahtuu vain yhdessä suunnassa valo on täysin polarisoitunutta. Muista! Valossa värähtely tapahtuu aina poikittain valon kulkusuuntaan nähden.

Valon Polarisaatio

Continue Reading

Vuokra Asunnot Oulu

Lumo-verkkokaupassa on juuri nyt tarjolla vapaata vuokra-asuntoa paikkakunnalla Oulu. Löydä uusi kotisi ja vuokraa 24/7 – tyytyväisyystakuulla! Oulu. Vuokrataan. 9. Uudehko kiva yksiö Oulun Tuirassa, Vuokrattavat asunnot, Asunnot, Oulu, aswkuwait.com Uudehko kiva yksiö Oulun Tuirassa. Kerrostalo| Löydä omasi Oikotien vuokra-asunnosta alueella Oulu. Katso kuvat ja tiedot upeista kohteista ja löydä unelma-kotisi!

Vuokra Asunnot Oulu

Continue Reading

Kankkulan Kaivo

Entä Kankkulan kaivo? Vaikka Kankkulan sijaintia ja alkuperää ei tiedetäkään, nimi on selvintä pitää erisnimenä. Toisaalta voidaan mennä ”päin prinkkalaa”. – Kankkulan kaivosta tehdään suihkukaivo. Tossa se nyt on ton pressun alla. – Voisitte ehkä lähemmin kertoa suihkukaivon valmistukseen. Kankkulan kaivolla tapahtumat keskittyivät Kankkula-nimisen hämäläisen maalaispaikkakunnan kaivolle. Lähetykset parodioivat radion suoria lähetyksiä ja​.

Kankkulan Kaivo

Continue Reading

Hirvipaisti Suolavedessä

Kunnon hirvipaisti uunissa. Hirvenpaistia on hyvä marinoida vuorokautta mausteliemessä ennen valmistusta. Marinointi maustaa ja mureuttaa lihaa. Marinoitu hirvipaisti on juhlaruokaa parhaimmillaan. Sekoita maukas marinadi ja anna hirvelle kunnon kylpy. Kokeile, ihastut! Kotikokista löydät ohjeet siihen, miten hirvipaisti (todella murea!) valmistetaan. Reseptiä katsottu kertaa. Katso tämä ja sadat muut reseptit sivuiltamme!

Hirvipaisti Suolavedessä

Continue Reading

Romanssi Leif Wager

valmistuneen eskapistisen melodraaman pääosissa ovat Regina Linnanheimo ja Leif Wager. Myös ”Romanssi” oli sota-ajan suosituimpia suomalaislauluja. Sulkeutuu klo Leif Wager - Romanssi (LP). Osta tai ehdota hintaa. Yksityinen myyjä. 8 €. Hyvä. Leif Wager Hävyttömän hieno elämä HELSINKI. Leif Wagerin suosio ja tunteikas tulkinta vain lisäsivät laulun suosiota ja hempeyttä. Romanssi oli vuosikausia radion Lauantain toivottujen.

Romanssi Leif Wager

Continue Reading

Muusan Krouvi

Muusan Krouvi, Helsinki: Katso 2 puolueetonta arvostelua paikasta Muusan Krouvi, joka on sijalla 1/5 Tripadvisorissa ja sijalla 1 1 ravintolasta. Telefono, mappa, recensioni, consigli, orari di apertura, cataloghi e offerte: MUUSAN KROUVI (RAVINTOLA) MUUSANTORI 5 HELSINKI (ETELÄ-SUOMI. Ravintola Muusan Krouvi, Helsinki. 55 tykkäystä · oli täällä. Ruoka ja juoma.

Muusan Krouvi

Continue Reading

Medialiitto Posti

Medialiitto huomauttaa, että Medialiiton jakelua koskevan työehtosopimuksen sopimusosapuoli on Teollisuusliitto, ei Posti- ja logistiikka-alan. Medialiitto kaatoi Postin sovun, Pau ilmoitti lakkojen laajentamisesta ja jatkamisesta lähes jouluun asti. Kaikki kiistan varsinaiset osapuolet eli Posti ja sen. Postin työriidan taustalla on paitsi Paltan virhearvio tukea jäsenyrityksensä yltiöpäistä hanketta, myös Medialiiton sanelemana syntynyt.

Medialiitto Posti

Continue Reading